Et strategisk vigtigt opkøb for Faerch

I april 2015 forstærkede Faerch sin position på det engelske marked med opkøbet af Anson Packaging Ltd. I november samme år fortsatte Faerch ekspansionen på det europæiske marked med opkøbet af Sealed Airs Food Tray Business-enhederne i England og Spanien. De to opkøb har samlet set fordoblet Faerch´s volume. Integrationen af fabrikkerne i Poole i England og Buñol i Spanien er godt i gang.

Opkøbet har været strategisk vigtigt, da vi længe har haft et ønske om yderligere at udvide dækningen i Sydeuropa via lokal produktion. At vi har kunnet kombinere dette med at få adgang til et stærkt produkt som CRYOVAC® Darfresh® On Tray* er en stor gevinst for Faerch. Integrationen sker i et tempo, som har størst muligt fokus på den samlede kundeoplevelse. Det betyder, at kunden er i centrum i alt, vi gør, samtidig med at vi sikrer udrulning af de best-practice produktion-, kvalitets- og innovationsprocesser, som Faerch har opbygget over mange år. I Faerch siger vi, hvad vi gør − og så gør vi det. Det giver tryghed for kunderne, og det er den base, vi er kendt for. Det er jeg overbevist om, at vores nye kunder i Sydeuropa hurtigt vil opleve, siger Lars Gade Hansen, administrerende direktør i Faerch.

 

Kundeoplevelsen i fokus

Sealed Air er en af verdens førende producenter af plastemballage til fødevarer. Specielt inden for skin pack-emballager ligger Sealed Air helt i front på verdensplan. Ud over produktsortiment forstærker det spanske opkøb Faerch´s geografiske rækkevidde.

Med produktionsenheden i Spanien kommer vi endnu tættere på vores kunder i det sydlige Europa. Vi tilbyder samme høje kvalitet som altid, men den fysiske tilstedeværelse vil alt andet lige højne den samlede kundeoplevelse af Faerch, og det har vi selvfølgelig altid for øje, understreger Thomas Tang, Director of Group Strategy & Commercial Affairs i Faerch.

Også Lars Gade Hansen udtrykker tilfredshed med det seneste opkøb:

Faerch er yderst tilfreds med inddragelsen af den europæiske Sealed Airs bakke-enhed i Faerch-gruppen. Enheden bidrager med markedsledende produkter inden for fersk kød såvel som kolde fødevarer og snacks, og det er produkter, der taler lige ind i tidens transparens-trend. Derfor vil opkøbet hjælpe os med at bibeholde positionen som den førende europæiske producent af plastemballage til den globale fødevareindustri, siger han.
 

Læs mere om patentet på CRYOVAC® Darfresh® on Tray*, der fulgte med i Faerch Plasts opkøb af Sealed Airs Food Tray Business i Europa.

 

*CRYOVAC®, DARFRESH® and MIRABELLA® are registered trademarks of Cryovac Inc., a subidiary of Sealed Air Inc., used with permission.